Download | Novosti
Početna | O nama | Kontakt | Reference | CMS-admin

O nama

O nama

ZK Software

ZKSoftware je vodeci proizvođač biometrijskih čitača otisaka prstiju za kontrolu radnog vremena i kontrolu pristupa. Postoji veliki izbor za OEMs, ODMs, distributere i dilere.
Imamo sopstvenu fabriku za istraživanje, razvoj, dizajn, proizvodnju i prodaju- površine 4000m2 sa 1100 zaposlenih u Shenzhen-u, Kina sa severnoameričkom kancelarijom u Americi. Imamo predstavništvo u Srbiji, koje se nalazi u Beogradu, u ulici Vojvode Bogdana 34. Uvek nas možete kontaktirati na broj telefona 011/2418181. Sa nasim biometrijskim optičkim proizvodima imamo mogućnost da ispunimo sve zahteve naših klijenata po veoma pristupačnoj ceni. ZKSoftware je poznat po industrijski patentiranim algoritmima poklapanja, koji koristi preko 35 miliona, preko 500000 kontrola pristupa i kontrola radnog vremena, u 70 zemalja.Mi smo vodeći nabavljači i proizvođači biometrijskih čitača otisaka prsta. To smo postigli, zato što imamo najbrže algoritamsko poklapanje, proizvodi su laki za rukovanje, precizni su i cena je pristupačna.
Nije ni čudo zašto se, i pored jake konkurencije, klijenti odlučuju za naše proizvode.
Danas pokrivamo 80% objekata širom Kine i 50% ostatka Azije, pokrivamo veliki deo Srbije i postajemo sve popularniji svuda u svetu.
3. Međunarodni sajam bezbednosti objekata, infrastrukture, lica i poslovanja


Secam CCTV doo, koji zastupa ZKSoftware proizvode, je prisustvovao ISEC 2012, najvećem sajmu bezbednosti u Beogradu, Srbija, od 5. do 8. Novembra 2012.
ISEC je vodeći svetski, globalni događaj, koji sakuplja na jednom mestu preko 2.000 profesionalaca sa preko 40 vodećih svetskih kompanija koje prisustvuju.
Izlagali smo najnovije ZKSoftware proizvode, uključujući naš novi vrhunski proizvod koji je lansiran u proleće 2012, Biopad100, terminal za obračun radnog vremena sa ekranom osetljivim na dodir, koji je dostupan sa Win CE, Linux ili Android operativnim sistemom.
Pored toga, tu je bila nova inBIO serija, kontroleri za više vrata koji podržavaju identifikaciju i preko RFID i preko otiska prsta.

    


Sajam tehnike u beogradu 2012.
Na ovogodišnjem Sajmu Tehnike predstavljeno je 500 izlagača iz 23 zemlje. Sajam je trajao od 14. do 18. Maja i na njemu su se mogle videti najnovije tehnologije za sve grane industrije, nacionalne privrede mnogih zemalja, a svakodnevno su se organizovali prateći stručni skupovi, kao i prezentacije izlagača i demonstracije proizvoda i usluga.

Posetioci su tokom Sajma mogli da vide 110 tehnoloških noviteta, od čega je 50 domaćih. Tu prednjače savremene tehnologije iz oblasti automatizacije, roboti, bežične komunikacije, elektroenergetike, elektronike, rasvete, procesne tehnike, kao i logistike. Polovina izlagača su bile strane kompanije iz Austrije, Belgije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Češke, Holandije, Nemačke, Turske, a prvi put će se pojaviti izlagači sa Tajvana i Kine. Kompanija SecamCCTV je ove godine predstavila nove biometrijske uređaje firme ZKSoftware čiji je u zastupnik u regionu. Predstavljen je uređaj VF380 (terminal sa prepoznavanjem lica), FR1200 (čitač otisaka prstiju sa RS485 komunikacijom), TF1700 (jedan od najmanjih terminala otisaka prstiju baziran na IP), inBIO160, Biopad100 i F18.

     

IF SEC 2012 Međunarodni sajam tehnike u Birmingemu, Velika Britanija
Na IFSEC 2012, mađunarodnom sajmu bezbednosti koji se održavao od 14. do 17. Maja 2012. godine, bilo je 192 izlagača sa područja kontrole pristupa, 337 CCTV, 65 sa područja vatrogasne zaštite, 115 sa protivprovalnih alarma, 55 sa fizičke bezbednosti i još preko 280 drugih izlagača iz raznih oblasti.

Na ovogodišnjem sajmu je izlagač za ZKSoftware bila firma ZK Technology EU, koja je locirana u Madridu, Španija i koja je evropski zastupnik ZKSoftware Inc.

14. Maj 2012.

  
2. Međunarodni sajam bezbednosti objekata, infrastrukture, lica i poslovanja
Na Beogradskom sajmu je bio održan 2. Međunarodni sajam bezbednosti objekata, infrastrukture, lica i poslovanja - ISEC 2011. Sajam je trajao od 2. do 5. Novembra 2011. i na njemu je prisustvovalo oko 150 security brendova iz 35 zemalja.

Firma ZKSoftware je na sajmu predstavila najnovija dostignuća na polju Biometrijske kontrole pristupa koja idu u korak sa svetskim izložbama!

     
Sajam zaštite, osoba i imovine u Zagrebu 2011.
INTERPROTEX je jedini specijalizovani bienalni sajam zaštite u zemlji koji okuplja kompanije s područja zaštite osoba i imovine.

Jubilarno 10. izdanje INTERPROTEXA je pripremano u terminskom zajedništvu sa 6. međunarodnim sajmom zaštite okoline, ekotehnologije i komunalne opreme EMAT i 9. međunarodnim sajmom energetike i elektronike ENERGETIKA.
INTERPROTEX je zadržao koncepciju objedinjavanja sledećih tematskih područja:

• SAFETY - zaštita na radu i zaštita od požara
• SECURITY - tehnička, mehanička i fizička zaštitu i zaštita podataka
• OSIGURAVAJUĆE I FINANSIJSKE INSTITUCIJE

     

resr

Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća (UFI) 09.05.2011. u Beogradu
Kompanija SecamCCTV je sa velikim uspehom učestvovala na sajmu tehnike koji se održao u Beogradu od 09.-13. Maja 2011. godine. Posetioci su mogli da se detaljnije upoznaju sa našim proizvodima, koji su zasnovani na biometriji, a to je nešto novo na našem tržištu.

  


IFSEC 2011, Birmingem
Na IFSEC2011 Sajmu Tehnike koji je održan od 16. do 19. Maja 2011. u Birmingemu, Velika Britanija, naš proizvod, MultiBio700, je ušao među finaliste na izboru za najbolji proizvod kontrole pristupa u svetu! Na Sajmu je bio 181 izlagač.

Slike sa tog sajma možete videti ovde, a dole je i snimak sa dodele priznanja za najbolju kontrolu pristupa za 2011. godinu.